La periodista Núria Cañamares presentarà l’acte de lliurament dels XIX Premis Compromís

Actualitat

Òmnium Anoia continua descobrint els detalls de l’acte de lliurament dels XIX Premis al Compromís Cultural. Si a finals de juliol vam saber que el cantautor valencià Tomàs de los Santos serà l’encarregat d’amenitzar musicalment la vetllada, avui revelem que la periodista especialitzada en arts escèniques, Núria Cañamares, serà la presentadora d’aquest acte tan especial per a l’entitat.

Cañamares és consulto­ra de comunicació en l’àmbit cultural, responsable de comunicació i públics de la Mostra Igualada i sotsdirectora de la revista Entreacte (AADPC). A més, la periodista igualadina també col·labora en diversos mitjans i forma part de la comissió artística assessora de diferents institucions.

Antònia Enrich i La Lliga de Capellades, els premiats d’aquesta edició

A principis de juliol Òmnium Anoia va fer públics els premiats de la XIX edició dels Premis Compromís. Enguany el jurat ha decidit que el reconeixement individual sigui per la professora de música Antònia Enrich, per la seva tasca educativa a diverses escoles d’Igualada i la seva vinculació amb les entitats musicals de la ciutat, i el premi col·lectiu per La Lliga de Capellades, entitat sociocultural sense ànim de lucre que fa 122 anys que vetlla per mantenir viu el teixit cultural d’aquest municipi de l’Anoia.

L’acte de lliurament dels XIX Premis al Compromís Cultural se celebrarà el divendres 22 de setembre a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí. És un acte obert a tothom i d’entrada lliure.