La setmana que ve s’obrirà el període de votacions telemàtic que clourà durant l’Assemblea General del proper 16 de juny

Actualitat

Jordi Cuixart és l’únic candidat a la presidència d’Òmnium Cultural

Barcelona, 2 de juny de 2018 – La candidatura de l’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, és l’única que s’ha presentat per concórrer a les eleccions a la presidència de l’entitat. El procés implica també la renovació de la junta directiva.

El termini per presentar candidatures es va tancar el passat 26 de maig. En els propers dies s’obrirà el període de votacions que serà telemàtic i presencial. En aquest cas, durant l’Assemblea General que se celebrarà el proper 16 de juny a Barcelona. 

La candidatura de Cuixart compta amb la presència de gran part de l’actual Junta. Es reforça el paper de Marcel Mauri De los Rios que passa a ser vicepresident primer i portaveu. Marina Llansana i Joan Vallvé ocuparan les altres dues vicepresidències de l’entitat. A més, mantindrà l’aposta d’aquests darrers anys en què l’entitat ha posat l’accent en campanyes com Lluites Compartides, Crida per la Democràcia o Demà Pots Ser Tu.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.