L’assemblea general d’Òmnium aprova el full de ruta 2015

Actualitat

Els socis i sòcies de l’entitat aproven el pressupost i el pla de treball consolidat de l’entitat per a l’any vinent

L’Assemblea General Ordinària d’Òmnium ha aprovat aquest dissabte el full de ruta 2015 de l’entitat.

Celebrada a la seu nacional, els socis i sòcies de l’entitat van aprovar el pressupost i el pla de treball consolidat de l’entitat per a l’any vinent, gairebé per plena unanimitat.

La junta directiva de l’entitat, encapçalada per la presidenta Muriel Casals, va fer balanç de la feina feta i les properes línies d’actuació davant els reptes del país.

Muriel Casals va destacar que “Queda molta feina per fer. No hi ha res guanyat”, afegint que “som molt actius, som molts i treballarem perquè tot avanci bé”.

Els vicepresidents Vicent Sanchis i Quim Torra van fer balanç del 2014 i van desgranar el pla de treball 2015; Marcel Mauri, qui va exposar els reptes futurs per fer arribar a tothom els arguments pel sí a la independència; i el tresorer Pere Carles va fer balanç econòmic, parlar de l’evolució de socis i del pressupost 2015.
 

Dues incorporacions a la junta nacional
Durant l’Assemblea General també es va anunciar la incorporació del lingüista Isidor Marí i del professor universitari Ismael Peña-López.

Prenen el relleu dels periodistes Francesc-Marc Álvaro, Xevi Montoya i Guillem Carol, que han reunciat al càrrec per motius personals.

Aquesta ha sigut la segona Assemblea General Ordinària, ja que Òmnium en celebra dues amb caràcter anual. La primera, celebrada el juny passat, va renovar mitja junta directiva a més d’aprovar la memòria d’activitats i el tancament econòmic del 2013.