LECXIT: el foment de la lectura en català

Actualitat

Voluntariat Òmnium les Corts a Ciutat Vella

Des d’Òmnium les Corts vam engegar fa un parell d’anys el programa LECXIT, amb el qual es vol millorar la competència i el plaer per la lectura en català dels nostres infants.

És una activitat d’acompanyament de la lectura que s’ofereix a infants de 8 a 12 anys en horari extraescolar un cop per setmana. La clau del LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l’entorn proper als nens i nenes que participen en el programa.

El programa s’ha realitzat aquest curs de març a juny amb voluntaris i voluntàries d’Òmnium les Corts, en col·laboració amb Òmnium Ciutat Vella i amb l’assessorament de la Fundació Jaume Bofill. Enguany s’ha portat a terme a l’Escola Pia Sant Antoni del districte de Ciutat Vella i a principis de juny es va fer el comiat amb un berenar amb familiars, professorat i voluntariat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.