Les roses grogues i el llibre d’en Cuixart protagonistes del Sant Jordi al Passeig de Sant Joan

Actualitat

Amb una jornada festiva que ni les quatre gotes que van caure a primera hora del matí varen poder espatllar, Òmnium Eixample va portar al Passeig de Sant Joan un seguit d’activitats lúdiques: titelles, música, poesia, màgia, contes i tallers infantils i de roses de ganxet, per acabar amb més música i cançons. El nostre espai teníem, entre altres coses, tot de roses grogues i d’uns quants exemplars del llibre Tres dies a la presó, de la Gemma Nierga i el nostre president, en Jordi Cuixart, que ens volaven de les mans, i que va ser una manera de tenir-lo ben a prop, malgrat la llunyania física i la injustícia que pateix des de fa més d’un any i mig. Però, com ens diu ell mateix a les seves cartes: ‘Aprofitem aquests dies… amb la mínima tristor possible i el màxim d’esperança’ ‘Que la cultura ho inundi tot! Sempre endavant!

El taller de Roses

La representació del Libet a capella

 

Vet aquí el guanyador de la panera cultural que sortejàvem a l’espai d’Òmnium del Pg. de Sant Joan, l’Emilio Navarro, força content d’haver-la guanyat, cosa que no s’esperava gens, segons ens comentava ell mateix quan va venir a recollir-la.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.