L’Escola de Lletres de Tarragona ofereix descomptes

Actualitat

Un 10% en la matrícula per a tots els socis d’Òmnium

Un ampli ventall de cursos de creació literària configura l’oferta formativa de l’Escola de Lletres, des de tallers per als més joves, orientant-los i fornint-los les eines necessàries per a la descoberta i la creació literària; cursos per a escriptors ja formats que volen experimentar compartint; el taller itinerant que permet passejar per la ciutat cercant la inspiració a cada racó; el taller de narrativa que té lloc al Seminari i que proporciona les eines per escriure relats de tots els nivells; un nou taller que proposa escriure i viure la literatura infantil; el taller de poesia que tindrà lloc a la biblioteca del MAMT (Museu d’Art Modern de Tarragona) i el curs d’escriptura teatral.
Consulteu-los tots aquí.


Durant aquest mòdul, podreu gaudir de diversos monogràfics que afronten temàtiques tan diverses com memòria i desig, les heroïnes de l’antiguitat o l’escenari on tot succeeix. Unes sessions intenses on l’alumnat farà una immersió total en aquests diversos mons de creació literària apassionants.

Els socis d’Òmnium teniu descompte del 10% a l’hora de matricular-vos-hi. Nomès cal que envieu un correu electrònic a [email protected] indicant el vostre num de soci i el curs al que us voleu apuntar i us
indicarem com aconseguir-lo.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.