Trobada de socis a Sant Martí

Actualitat

El passat 24 de febrer va haver-hi una trobada de socis al districte de Sant Martí que va finalitzar amb un diàleg amb Eduard Voltas

El dissabte 24 de febrer al matí la Gestora de Sant Martí va organitzar una trobada de socis del districte al Centre Moral del Poblenou. Amb una assistència d’una seixantena de persones, va discórrer una jornada de treball d’11 a dos quarts de 3 del matí amb una gran participació dels socis en les activitats proposades. Després de l’obertura de la trobada per part d’Òscar Gimeno, de la Junta Nacional, que va sintetitzar de forma acurada l’estat actual d’Òmnium Cultural, Elisenda Puig, de la gestora, va organitzar grups d’uns deu socis perquè proposessin activitats o projectes a realitzar al districte.

Aquests grups, moderats pels organitzadors, van recollir les idees expressades pels assistents així com la seva disponibilitat per col·laborar amb la gestora. La manca de temps va impossibilitar que els moderadors resumissin davant l’assemblea les propostes, que van ser recollides per ser estudiades posteriorment, amb la intenció de fer reunions amb els socis més actius i amb més ganes de col·laborar.
 
Acabat el treball de grup, Joan Puig va presentar Eduard Voltas, que va parlar de forma clara i precisa sobre l’estat polític actual, detallant els encerts i els errors que segons ell s’han comès al llarg del procés. Aquesta intervenció va ser seguida molt atentament pels assistents, fins al punt que va generar moltes preguntes i opinions sobre el tema tractat. Al final, Òscar Gimeno va tancar l’acte animant els socis a participar activament en la gestora.

La trobada es va cloure amb un pica-pica al pati del centre, que desgraciadament, per ser massa tard, no es va poder allargar gaire.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.