L’Hospitalet viurà la Nit de Santa Llúcia amb activitats a tota la ciutat

Actualitat

Més de 25 activitats portaran la Nit de Santa Llúcia a tots els barris

Des del 19 d’octubre fins el 16 de desembre nombroses activitats  i esdeveniments culturals se succeiran a la ciutat com a prèvia a la Nit de Santa Llúcia. Així, la Festa de les Lletres Catalanes arribarà a biblioteques, centres cívics, sales culturals, places i espais públics de la ciutat.

Entre els actes previs hi trobem els dissabtes en què ‘Les lletres surten al carrer’ i es combinen els tallers i els espectacles infantils amb dansa, concerts i lectures de textos. Així dissabte 29 d’octubre serà el torn de Pubilla Cases, el 5 de novembre el de Bellvitge-Gornal i, finalment, el 19 de novembre el de Collblanc-La Torrassa. També cal destacar el cicle dels ‘Dijous debat’ que ens permetrà debatre sobre educació, ciutadania o l’estat del benestar; i moltes altres activitats com presentacions de llibres, un taller de rap per joves o l’Encesa de llums de Nadal.

Aquí podeu consultar el programa complert d’activitats.

Per fer possibles totes les activitats, necessitem voluntaris per fer lectures en veu alta durant els 3 dissabtes. Si us interessa apuntar-vos-hi, ho podeu fer clicant aquí.