Marcel Mauri: “No farem ni un pas enrere en la defensa dels drets fonamentals i les llibertats”

Actualitat

El vicepresident d’Òmnium participa en l’acte de suport al president de la Generalitat, Quim Torra, en defensa de la llibertat d’expressió

 

Barcelona, 15 de maig de 2019 – El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Ríos, ha assegurat que “no farem cap pas enrere en la defensa dels drets fonamentals dels drets i les llibertats”. Ho ha dit durant l’acte de suport al president de la Generalitat, Quim Torra, que ha declarat aquest dijous al TSJC com a investigat per desobediència a les resolucions de la JEC sobre els llaços grocs en els edificis públics. En aquest sentit, el vicepresident d’Òmnium ha apuntat que “som aquí per defensar la llibertat d’expressió, com també defensen Jordi Cuixart i la resta de presos polítics des del Suprem”.

Mauri de los Ríos ha reiterat que la repressió de l’Estat espanyol “no es pot normalitzar” i ha recordat que des d’Òmnium Cultural es continuarà amb l’exercici i la defensa dels drets fonamentals, perquè “els drets es defensen exercint-los”. “En nom de la llibertat i d’una democràcia que volem que sigui molt més forta que no pas el que tenim ara mateix, ha afegit.

Davant l’edifici del TSJC, Mauri de los Ríos ha denunciat el paper de la Junta Electoral Central amb les seves resolucions en aquesta campanya electoral i també en l’anterior campanya de les eleccions espanyoles, ha conclòs.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.