Notícia i fotogaleria de la concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport als represaliats de la plaça de la Vila de Gràcia del dia 2 de setembre de 2019

Actualitat

Virgínia Martínez va presentar l’Associació d’Afectats 1-O, Mercè Sesé va llegir cartes dels consellers Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Jordi Turull, es va presentar Teatre amb R de República i es va llegir el manifest de la campanya Tsunami Democràtic. Van assistir a l’acte prop de cinc-centes persones.

 

 

 

Fotografies de Ferran Taberner

 

 

Cada dilluns, a les 20 h, té lloc una concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport als represaliats a la plaça de la Vila de Gràcia. Des del 27 de novembre de 2017 fins al 7 de gener de 2019 aquestes concentracions les vàrem organitzar des del CDR, l’ANC i Òmnium de Gràcia. Vegeu-ne el repositori de cròniques aquí. Des del 14 de gener, l’organització és a càrrec de la plataforma Gràcia Llibertat, de la qual totes tres entitats en formem part. Vegeu-ne el repositori de cròniques i notícies aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.