Òmnium Anoia tindrà la seu social a la sala l’Empremta

Actualitat

Marcel Mauri, vicepresident de l’entitat, serà present a la inauguració el proper 21 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Igualada

Òmnium Anoia traslladarà la seva seu social a la sala l’Empremta d’Igualada. Aquest espai, propietat de Gràfiques Vilanova, va ser obert a la ciutat l’any 2013, i d’ençà de llavors ha acollit més de 50 exposicions i activitats relacionades amb la cultura en general i amb les arts gràfiques en particular.

Ara propietaris han decidit tancar una etapa i deixar el local en mans d’Òmnium Cultural Anoia, l’entitat de la comarca que té més socis, uns 3.000. Aquesta entitat, que hi tindrà la seu, continuarà mantenint l’espai obert a la ciutat. A més de ser un punt de trobada per als socis, s’hi posaran a la venda els articles de marxandatge de l’entitat i també acollirà activitats i exposicions. A banda de les que organitzi la mateixa entitat, com ara presentacions de llibres i conferències, l’espai restarà obert a d’altres entitats i associacions culturals i cíviques d’Igualada i la comarca.

El trasllat a l’Empremta permetrà a Òmnium Cultural Anoia tenir més visibilitat en disposar d’un local a peu de carrer en un indret cèntric de la ciutat. Amb l’acord al qual han arribat amb l’entitat, els propietaris de l’Empremta s’asseguren que algú agafa el timó de sala i li continua donant vida d’acord amb la filosofia de posar a disposició dels igualadins i anoiencs aquest espai cultural emblemàtic i d’alt valor patrimonial situat al cor de la ciutat.

El 21 d’agost, inauguració amb Marcel Mauri i exposició “Judici a la democràcia”

Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, serà present a la inauguració el dia 21 d’agost, emmarcada en els actes de Festa Major d’Igualada. A més, tothom que ho desitgi podrà visitar l’exposició “Judici a la democràcia, els drets perseguits”, que romandrà al local del 12 al 31 d’agost i que resumeix d’una forma molt visual i entenedora com aquesta macrocausa judicial està plena d’irregularitats, de vulneracions flagrants i constants de drets fonamentals.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.