Òmnium Gironès lliura estelades als alcaldes de la comarca

Actualitat

S’ha realitzat un acte conjuntament amb el Consell Comarcal per commemorar la Diada.

En el marc dels actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya i coincidint les amb mostres de suport al Referèndum de l’1 d’octubre, el Consell Comarcal del Gironès i Òmnium Gironès han reunit 19 alcaldes i alcaldesses de la comarca per lliurar-los una senyera i una estelada perquè les puguin hissar en els seus municipis.  És la primera vegada que se celebra aquest acte conjunt a la comarca, seguint la iniciativa de la Garrotxa.
 
L’acte ha tingut lloc el dijous 7 de setembre de 2017 a la seu del Consell Comarcal del Gironès, a Girona, i ha estat presidit per l’ Il·lm Jaume Busquets, president del Consell Comarcal també alcalde de Sant Martí de Llémena i el president d’Òmnium Gironès Sergi Font.
 
Després d’un parlament d’ambdós sobre la importància del moment polític que viu el país, s’ha procedit a l’entrega d’una senyera i una estelada per a cada alcalde i alcaldessa de la comarca per a ser exposades en un lloc emblemàtic durant la Diada Nacional de Catalunya. Finalment s’ha fet una foto de grup on s’evidencia el compromís de les batllesses i els batlles de la comarca amb el referèndum d’autodeterminació català. 

Foto: Albert Gispert-Sauch

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.