Òmnium Gràcia celebra amb èxit la seva Assemblea territorial

Actualitat

L’acte, que va aplegar 80 persones tot i la intensa pluja, va tenir lloc als Lluïsos de Gràcia.

El passat dijous 1 de febrer, Òmnium Gràcia va celebrar la seva assemblea territorial. L’acte va tenir lloc al teatre dels Lluïsos de Gràcia, seu de la junta territorial d’Òmnium.

A l’assemblea hi van participar una vuitantena de socis i sòcies, que van aprovar el pla de treball i el pressupost de 2018, després de repassar la feina feta l’any 2017.. Amb una performance final es va denunciar l’empresonament injust del nostre president, Jordi Cuixart, de qui se’n van llegir una paraules a través d’una carta escrita des de la presó: ens encoratja a seguir treballant per la defensa de la democràcia i la llibertat.

A continuació, Marina Gay, membre de la junta directiva nacional d’Òmnium, va ser l’encarregada de cloure la joranda a través del parlament polític sobre el moment actual de l’entitat. Tot plegat va acabar amb un pica-pica de cloenda.

Fil de tuits sobre l’assemblea d’Òmnium Gràcia

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.