Òmnium promou la iniciativa “El millor regal, un país normal”

Actualitat

Els voluntaris d’Un país normal faran diverses accions per Nadal

“El millor regal, un país normal”. Aquest és el lema d’Òmnium Cultural per desplegar la campanya “Un país normal” coincidint amb el Nadal. L’entitat ha editat paper i etiquetes adhesives de regal amb aquest lema, per donar la benvinguda a un 2014 en què Catalunya ha de decidir el seu futur polític a les urnes. El tret de sortida serà aquest divendres a la tarda, quan un centenar de voluntaris faran una acció sorpresa al centre de Barcelona.  
 
A partir del 15 de desembre, els voluntaris de la campanya oferiran  embolicar els regals de Nadal amb el paper i les etiquetes d’”El millor regal, un país normal” a les zones comercials d’una seixantena de poblacions del país, al carrer i de franc. Abans, a partir de demà, tothom qui vulgui fer arribar aquest missatge per Nadal als seus familiars i amics podrà passar per la seu nacional d’Òmnium Cultural (carrer Diputació 276 de Barcelona) per embolicar els seus regals.
 
El lema nadalenc s’afegirà a d’altres lemes d’“Un país normal” que difonen arguments diversos i en positiu, com: “és normal que un país voti com pot viure millor”, “és normal que un país decideixi la seva educació”, “és normal no haver nascut aquí i demanar la independència” o bé “és normal que la gent pugui dir el que pensa”. Tots ells volen combatre els arguments de la por i enfortir la majoria social que reclama una consulta sobre la independència de Catalunya el 2014.
 
La campanya “Un país normal” va començar l’octubre passat i, fins ara, un miler de voluntaris organitzats en grups locals han dut a terme desenes d’accions, com una bustiada i una encartellada massives, o bé actes de petit format en una seixantena de poblacions, que volen implicar entitats i persones d’arreu del territori. 

Fes-te’n voluntari.

Més informació sobre la campanya