Estiguem alertes en la pausa vacacional!

Actualitat

El rebrot de la Covid-19 i les noves mesures sanitàries excepcionals han estat, de nou, un entrebanc per al normal desenvolupament de les activitats i per a les manifestacions presencials d’Òmnium. També ha coincidit amb la fi del curs escolar, que regularment significa una pausa vacacional que sol anar fins a la setmana de la festa major de Sants. Ara ja sabem que tampoc podrem celebrar molts dels actes tradicionals d’aquesta festa popular i ens toca mirar amb decisió, encara que amb un xic d’incertesa, cap a l’últim quadrimestre.

Amb els nostres equips de treball estem ultimant la preparació d’una àmplia agenda amb activitats reivindicatives, socials, culturals… que esperem fer-vos-la conèixer en el transcurs de les pròximes setmanes. A través d’aquest butlletí, de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació dels nostres barris, continuarem en contacte.

Us desitgem uns dies d’estiu de tranquil·litat, d’oci, de recàrrega d’energies amb la família, amb amics, prioritzant la salut i la prudència. Si us plau, que no caigui en l’oblit que al nostre districte encara hi ha moltes mancances, necessitats imperioses que continuen requerint la nostra atenció i solidaritat perquè volem un país “lliure” de desigualtats, de pobresa… Tampoc podem oblidar que volem un país “lliure” d’injustícia, d’opressió… i ara és presoner d’un estat judicial revengista al cap del qual hi ha una monarquia  corrupta que no ens representa i que vol mantenir i empitjorar les condicions dels presos polítics i exiliats. Estiguem amatents perquè s’acosta la diada de l’onze de setembre i més que mai caldrà unir les forces i fer sentir les nostres veus.

Comptem amb vosaltres!

Bon estiu per a tothom!