Presentació El setembre i la nit de Maica Rafecas al Vendrell

Actualitat

El proper dilluns 22 de novembre, a les 19h, Òmnium Baix Penedès presentarà el llibre El setembre i la nit de Maica Rafecas al centre cívic l’Estació del Vendrell. De la mà de l’enòloga i activista, Maria Mestre, i a través de la conversa que mantindrà amb l’autora del llibre, descobrirem la novel·la recentment seleccionada com a candidata a Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any. 

El setembre i la nit (LaBreu Edicions) dissecciona la relació entre l’entorn, la família i la persona. L’Anaïs s’assabenta de la imminent expropiació de la petita vinya familiar a causa de la propera construcció d’un polígon, i exigeix al seu pare que no accepti la indemnització, per dignitat. A partir d’aquí comença una lluita en solitari, heroica, obsessiva i irracional als ulls de familiars i veïns, que la protagonista sembla disposada a portar fins el final.

 

Prèviament a la presentació del llibre, tindrà lloc una breu presentació de l’acte (Re)volta Salvem les madrigueres que es realitzarà el dissabte 27 de novembre i que està emmarcat dins del projecte Revoltes d’Òmnium Cultural. El cap de setmana del 27 i 28 de novembre es realitzaran més d’una trentena de (Re)voltes arreu de Catalunya.