Projectes

Festa per la Llibertat

Òmnium Cultural no s’atura en el seu afany per fer un país lliure. Per això, volem que la Diada Nacional d’enguany serveixi per encarar el futur i activar-nos com a societat per treballar cada dia, en tots els fronts, cap a la independència. L’Onze de Setembre tornarem a sortir als carrers a mobilitzar-nos i des d’Òmnium hem preparat la FESTA PER LA LLIBERTAT al Passeig Lluís Companys de Barcelona, una gran jornada reivindicativa i festiva que arriba a la seva 20a edició!

 

Òmnium Cultural no s’atura en el seu afany per fer un país lliure. Per això, volem que la Diada Nacional d’enguany serveixi per encarar el futur i activar-nos com a societat per treballar cada dia, en tots els fronts, cap a la independència. L’Onze de Setembre tornarem a sortir als carrers a mobilitzar-nos i des d’Òmnium hem preparat la FESTA PER LA LLIBERTAT al Passeig Lluís Companys de Barcelona, una gran jornada reivindicativa i festiva que arriba a la seva 20a edició!

Serà un punt de trobada per a tota la comunitat Òmnium! Hi trobaràs panells expositius, tallers, actuacions, productes on explicarem tots els projectes que desenvolupa l’entitat. Com s’ha fet durant els darrers anys, també hi haurà la tradicional Fira d’Entitats.

L’acte central de la Festa per la Llibertat serà el punt més reivindicatiu de la jornada i posarà l’accent en tots aquells fronts estratègics que cal treballar per aconseguir la llibertat. No te’l pots perdre!

Comptarem amb les actuacions de concursants d’Eufòria, el programa d’èxit de TV3. En concret, l’Edu Esteve, la Llum, l’Estela i en Joan Liaño. Vine!

Des del 2017, Òmnium Cultural organitza la Fira d’Entitats al Passeig Lluís Companys de Barcelona, emmarcada dins la Festa per la Llibertat que hi té lloc. Òmnium vol promoure un programa d’activitats que expressi la pluralitat del moviment associatiu del país, i en el marc del respecte a aquesta pluralitat està especialment interessat a incorporar propostes d’activitats que destaquen pel foment de valors socials, comunitaris, solidaris, participatius i cooperatius. Per aquesta raó, anima a les entitats a presentar propostes d’activitats en xarxa i/o treballades conjuntament per més d’una entitat. Ets una entitat que vols participar a la fira? Descarrega’t aquí la guia de participació. Les entitats i empreses que vulguin participar a la Fira d’entitats poden presentar sol·licituds del 15 al 31 de juliol, ambdós inclosos, mitjançant el formulari que podeu trobar a la guia de participació.

Notícies

No hi ha notícies