Projectes

Diada Nacional

Òmnium Cultural treballem des de tots els fronts per aconseguir ser un país lliure. I la Diada Nacional de Catalunya torna a ser una data clau al calendari per reivindicar les aspiracions nacionals i socials del nostre poble. Per això organitzem un 11 de setembre ple d’activitats al Passeig Lluís Companys de Barcelona que aquest any clourà amb la 21a edició de la FESTA PER LA LLIBERTAT. Una gran jornada festiva, però també reivindicativa, que posa en valor el paper imprescindible de la mobilització de la societat civil.

El MerCAT – Fira de propostes de país agafa el relleu de la tradicional Fira d’Entitats d’Òmnium Cultural, situada al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Aquest espai renovat acollirà a més de 80 entitats que treballen per la cultura, la llengua, la cohesió social, els drets i la independència del país, alhora que ofereixen propostes comercials i d’alimentació de proximitat elaborades a Catalunya. En el marc d’aquesta fira, que estarà oberta durant tot el dia a partir de les 10.30 h, Òmnium també exposarà els seus principals projectes i campanyes. Hi trobareu informació de com podeu formar-ne part!

L’acte polític, que tindrà lloc al Passeig Lluís Companys a partir de les 12 h del migdia, serà el moment més reivindicatiu de la jornada. El president de l’entitat, Xavier Antich, acompanyat per la resta de la Junta d’Òmnium Cultural, anunciarà els principals fronts estratègics de l’entitat i les línies de treball prioritàries en el moment actual.

Després de l’acte polític tindrà lloc el primer dels concerts del dia al Passeig Lluís Companys. Serà a càrrec de la guanyadora i les finalistes de concurs Eufòria de TV3, la Jim, l’Alèxia i la Carla. No te’l perdis!

JazzWoman, Triquell i Figa Flawas seran, a partir de les 18.30 h, els protagonistes dels concerts de la Festa per la Llibertat. Un espai festiu per tancar la Diada que no oblidarà la reivindicació. T’hi esperem!

Notícies

No hi ha notícies