Projectes

Flama del Canigó

Enguany, en motiu de les restriccions i obligacions establertes per l’estat d’alarma per la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, canvien els permisos i protocols habituals. Llegiu atentament les indicacions per aquest any 2020:

 

Regeneració

Ningú tindrà permisos per pujar al Canigó aquest any. Tan sols tindran un permís especial tres persones del Casal del Conflent que pujaran la flama que hauran recollit el Cercle de Joves de Perpinyà del Castellet al Pic del Canigó, la regeneraran i la baixaran fins a Coll d’Ares, on arribarà a les 8h del matí.

 

Distribució

Animem a la gent a recollir la flama el més a prop possible del seu poble per evitar les aglomeracions a punts geogràfics concrets. Tots aquells que sou centre de repartiment i necessiteu recollir la Flama a Coll d’Ares a partir de les 8h del matí, ho podreu fer si hi sol·liciteu. Des de les 8h del matí fins a les 17h vetllaran la flama en aquest punt el cos d’Agents Rurals de Catalunya.

Aquest any el permís per poder transportar la flama a qualsevol punt del territori és obligatori.

 

Sol·licita’l!

 

 

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, enguany i
amb motiu de les restriccions i obligacions establertes per l’estat d’alarma per la
gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es demana
que PREFERENMENT es realitzi en vehicle el transport de la Flama pels
diferents recorreguts, a excepció dels trams finals dels recorreguts que es podran
realitzar seguint les condicions pactades amb cada Ajuntament

 

 

Rebuda de la Flama als municipis:

Cada municipi pot tenir una normativa diferent pel que fa a la rebuda de la flama i la posterior revetlla. Aquí us adjuntem els comunicats de protecció civil i de diferents alcaldes:

Llegeix-los!