Projectes

Lliures

Lliures és un projecte d’ ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), Coop57 i Òmnium Cultural per donar suport econòmic, tècnic i comunitari a mig termini a projectes que treballen per erradicar les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social arreu del territori.

Des del 2016, Lliures recull aportacions econòmiques de persones i organitzacions que es destinen íntegrament a finançar projectes com la cooperativa de treball de dones migrades Mujeres Pa’lante; l’Ateneu Popular Coma Cros, un equipament municipal gestionat de forma comunitària per la Federació d’Entitats de de Salt; l’associació Escudella Solidària, que treballa per la interculturalitat i la cohesió social al barri de Santa Eugènia de Girona, i Lola no estás sola, una associació de Nou Barris que dona suport a dones sense llar.

Lliures compta amb més de 200 donants. Si vols informar-te sobre com contribuir-hi, pots fer-ho aquí

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.