Punt de trobada Port Aventura!

Actualitat

Els guanyadors del Premi Sambori de València i Catalunya es troben a Port Aventura per gaudir en família del premi !

Les millors redaccions de Catalunya i València s’han agermanat aquest cap de setmana, 17 i 18 de juny, en el parc temàtic Port Aventura

Els premiats s’han sentit molt importants perquè gràcies a ells han pogut gaudir d’aquesta estada en família.  A les 9.30 del matí ja arribaven les famílies amb un gran somriure i moltes ganes de passar-ho d’allò més bé. A les 10 del matí s’obria el parc i ja van poder començar a pujar a les atraccions. Un total de 52 persones han format el grup del Sambori entre valencians i catalans que al migdia ens hem trobat per fer un dinar tots junts. Ha estat durant el dinar que hi ha hagut estones per parlar amb cada família per comentar les redaccions i la feina feta per les entitats d’Òmnium i de la Fundació Sambori. Ja amb les piles carregades les famílies han tornat a gaudir de les atraccions fins a l’hora de tancar el parc que ha estat quan ens hem tornat a trobar per fer-nos una fotografia tots junts i comentar quina havia estat l’atracció més divertida. Durant el sopar les famílies han continuat comentant coses dels nanos de les seves escoles i les seves aficions que han unit encara més algunes de les famílies.
El descans era necessari, l’endemà tornaven al parc!
Durant l’esmorzar l’organització aprofitava per acomiadar-se de les famílies que amb un gran somriure agraïen l’estada i l’oportunitat de compartir amb les altres famílies el premi dels seus fills gràcies a una redacció que ens uneix en llengua, cultura i països catalans.
Ha estat un plaer!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.