Punts de venda del Calendari de tradicions i costums 2016

Actualitat

Ja pots comprar el calendari 2016 a La Botiga d’Òmnium Cultural i a més de 190 establiments d’arreu dels Països Catalans

 
El Calendari de tradicions i costums 2016, que enguany està dedicat monogràficament a les llegendes populars dels Països Catalans, ja es pot adquirir en més de 190  punts de venda d’arreu dels Països Catalans,  a les seus d’Òmnium Cultural i a La Botiga on-line a un preu de 4,50€. 

Connecta’t a La Botiga i tria si vols que te’l portin a casa. 
 
Consulta o descarrega’t els punts de venda, ordenats per poblacions, clicant aquí

Dedicat a les llegendes populars dels Països Catalans

Les protagonistes del calendari de tradicions i costums 2016 són les llegendes populars. Cada mes s’explica una llegenda popular diferent, pròpia de diferents territoris. En concret, hi trobem: el Gegant del Pi, el Monstre de l’estany de Banyoles, la Cabra d’Or, el Tarter dels minairons, el Mocador de seda, les Fades de l’estany de l’Anós, el Comte mal, el Timbaler del Bruc, les Quatre barres de sang, lo Ratpenat, Otger Cataló i els nou barons de la flama i el Gat negre.

El calendari conté uns personatges retallables, protagonistes de les 12 llegendes. El tipus de lletra escollit pel calendari és l’Anna Beta, un format digital dissenyat per l’Anna Vives, la noia amb Síndrome de Down que ha dedicat un any sencer a apropar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escriptura.