Reclamem la llibertat dels Jordis!

Actualitat

Aquest dimarts 16 de gener farà tres mesos que el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, són a la presó.

Són dos homes de pau tancats injustament per defensar les seves idees. Per això, hem de tornar a sortir al carrer pacíficament i reclamar la seva llibertat!A totes les poblacions catalanes, es faran concentracions a les 20 h davant de tots els ajuntaments:– Dia: dimarts 16 de gener

– Hora: 20 h

– Lloc: davant dels ajuntaments del paísA Barcelona, hi ha 5 punts de trobada des d’on s’anirà caminant, en columnes de gent, fins al passeig de Sant Joan amb el carrer Casp. Les columnes sortiran a les 19 h des dels diversos punts i arribaran a les 20 h al punt de trobada, el passeig de Sant Joan amb el carrer Casp.– Dia: dimarts 16 de gener

– Hora: 19 h

– Lloc: consulta a quin punt de trobada has d’anar tenint en compte el teu barri:

  1. Gran Via amb c/ Comte d’Urgell: Esquerra de l’Eixample, Sant Antoni i districtes de Sants-Montjuïc i Les Corts.
  2. Fossar de les Moreres: Poble Sec i districte de Ciutat Vella.
  3. Monumental: Dreta de l’Eixample, Fort Pienc i Sagrada Família.
  4. Metro Marina: districtes de Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris.
  5. Plaça de la Vila de Gràcia: districtes de Gràcia, Horta-Guinardò i Sarrià-Sant Gervasi.– Recorda! Si ho prefereixes, pots anar directament a les 20 h al passeig de Sant Joan amb c/ Casp. Important: expressem-nos sempre amb respecte i de forma pacífica i cívica. Aïllem i denunciem qualsevol comportament fora de lloc.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.