Sant Jordi 2017 a Alella-El Masnou-Teià

Actualitat

Òmnium Alella-El Masnou-Teià va organitzar fins a quatre Espais Òmnium

Òmnium Alella-El Masnou-Teià va ser present als tres municipis que representa amb quatre Espais Òmnium durant la Diada de Sant Jordi. Dos a El Masnou, un a Alella, i un altre a Teià.

En aquests espais es van organitzar diferents activitats, d’entre les quals cal destacar El Conte Gegant, que oferia la possibilitat als més petits d’acolorir la Llegenda de Sant Jordi. L’activitat va comptar amb molta participació de nens i nenes que s’ho van passar d’allò més bé acolorint el llibre, que, un cop enquadernat, serà exposat a les respectives biblioteques i a la ludoteca de Maricel.

L’altra activitat estrella d’aquest Sant Jordi va ser, sens dubte, la recollida de signatures al Pacte Nacional pel Referèndum.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.