La gestora d’Òmnium a Sarrià–Sant Gervasi organitza una parada a la Plaça de Sarrià per Sant Jordi

Actualitat

Per segon any consecutiu, Òmnium Cultural va ser present al districte Sarrià-Sant Gervasi.

Hom coincideix que Sant Jordi és una diada que cal viure al carrer. Amb aquesta premissa i l’experiència de l’any anterior, la gestora d’Òmnium Cultural Sarrià–Sant Gervasi va organitzar novament una parada, aquest cop a la plaça de Sarrià, amb motiu d’aquest dia tant característic de la cultura catalana.

La plaça de Sarrià era un formiguer de veïns i veïnes de totes les edats que tafanejaven llibres i flairaven roses. Molts es dirigien a la carpa d’Òmnium per signar a favor del Pacte pel Referèndum.

La jornada va ser intensa per a tots aquells que van sortir a respirar Sant Jordi, també per als voluntaris i els diversos membres de la Junta Gestora que van poder gaudir d’un matí magnífic recollint signatures, informant sobre la nostra entitat i regalant roses.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.