Seus

Ciutat Vella

ExpliCAT és una iniciativa impulsada per Òmnium Cultural Ciutat Vella que té la finalitat de:

  • Fer visible la diversitat de cultures, tradicions i procedències que conviuen i enriqueixen el nostre districte.
  • Promoure la llengua catalana com a llengua habitual i compartida per tots els ciutadans i ciutadanes del país, independentment del seu origen geogràfic o social.
  • Enfortir la cohesió social al nostre districte a través d’una iniciativa de proximitat que vincula persones i col·lectius independentment del seu origen.
  • Col·laborar amb les persones qui hi participin en la presa de consciència dels valors que aporten al nostre país i d’allò que reben.
 

ExpliCAT és un concurs dirigit a persones i col·lectius de persones nouvingudes presents al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que hauran de presentar un petit text on exposin una vivència o anècdota personal que ajudi a explicar a compatriotes seus no residents a Catalunya com és el país on han vingut a viure.

ExpliCAT és una incitativa transversal que vol involucrar els veïns i veïnes i el teixit associatiu i comercial del districte de Ciutat Vella en el procés d’integració social dels col·lectius i persones nouvingudes.

Els escrits s’han de presentar en el formulari facilitat per Òmnium Ciutat Vella, en la versió en paper o digital

Participa

També pots escriure el teu text en un formulari en paper i lliurar-lo a Òmnium Ciutat Vella. Descarrega’t el formulari en paper aquí:

Patrocinadors i entitats adherides