Sumem i sumem!

Actualitat

475 centres de Catalunya s’uneixen en un mateix projecte!

El Premi Sambori Òmnium 2017 ha comptat amb la participació de 475 centres i gairebé 50.000 alumnes.  La 11ena edició d’aquest premi ha estat tot un èxit .

Des del curs 2006-2007 la participació ha anat augmentant i cada vegada són més els centres educatius de primària, secundària i batxillerat que fan que ens apropem a l’objectiu  d’aquest premi que vol promoure la participació en un mateix projecte d’alumnes i centres de terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics de cada centre.

33 seus territorials i 6 gestores d’Òmnium han fet possible que el Premi Sambori Òmnium arribi a tots els centres educatius de Catalunya, Catalunya Nord, Andorra i la Franja. 

Aquest dies els jurats de cada seu territorial estan llegint tots els treballs per poder fer la deliberació i el veredicte!

Entre tots i totes farem més forta la nostra llengua!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.