Suport a la Poesia i al teatre en català

Actualitat

El temps plujós i les dificultats organitzatives que va provocar el trasllat sota el porxo de les Mesures no van deslluir gens la Festa Estellés, els 41 participants a l’acte van sortir satisfets.

La presentació del poeta Josep Andrés Estellés que va fer el professor Xavier Lluna va ser un exercici literari molt interessant i amè. Molt intel·ligentment, la va relacionar amb Joan Fuster del qual es commemora el seu centenari.

Xavi Altimir del Bar Sant Martí va explicar com els poemaris d’Estellés havia inspirat els plats que presentava: entrant “L’esguerraet (amb pebrot escalivat, bacallà dessalat i oliva Kalamata), de segon “Faves sacsejades amb pernil, sobrassada i ou poche. i , postres “Rosta de Santa Teresa amb Orxata”. Menú i servei van ser excel·lents.

Durant el sopar el micro va estar obert a les persones que volien recitar o cantar algun dels versos del poeta de Burjassot. Una construcció mural amb la seva imatge de més de 2 metres d’alçada va presidir les taules. Després de brindar amb cava van actuar tres membres de l’associació Cor de Carxofa que van improvisar divertides gloses.

Òmnium Selva Interior ja ha programat les sortides al TNC de la temporada 22-23. Actualment, compta amb la col·laboració de la biblioteca de Sils i es busca la complicitat de biblioteques d’altres poblacions. Els autocars sortiran de l’estació d’autobusos de Farners i faran parada a Sils i Hostalric si hi ha persones inscrites que ho demanin.