Torna la (Re)Volta de Bonavista, la lluita diària per la solidaritat

Actualitat

Diumenge 17 de desembre a partir de les 11h, Òmnium Tarragonès i el Fòrum Espai Cultural organitzen una nova revolta pel de Bonavista per tal de donar a conèixer i posar en valor la tasca de les entitats solidàries que treballen al barri. L’itinerari començarà davant del Fòrum i visitarà Càritas Bonavista, Menjador social de Bonavista i Cuidant de Tu. Després de la passejada hi haurà vermut electrònic, ball i fideuada solidària.

El projecte (Re)voltes és un projecte que treballa per reforçar i incrementar la cohesió social i el sentiment de pertinença col·lectiu. El (Re)voltes esdevé una experiència cultural a través de la realització de passejades guiades en grup per barris o pobles.

En aquesta edició, a banda de les entitats organitzadores, també hi col·laboren la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, l’associació socioeducativa Jovent i Vida, Càritas Bonavista, l’Associació de Veïns de Buenos Aires Parte Alta de Bonavista, el club esportiu Cultural Bonavista i la Llar de Jubilats de Bonavista.

La (Re)Volta de Bonavista vol servir per conèixer totes aquelles entitats que lluiten cada dia per fer un barri més solidari, just i inclusiu!