Tot a punt per a la primera Nit de les Lletres Maresmenques

Actualitat

Divendres 15 d’abril tindrà lloc la primera Nit de les Lletres Maresmenques, un acte en què reunirem escriptors i dinamitzadors culturals de la comarca.
No us el perdeu!

Divendres 15 d’abril tindrà lloc la primera Nit de les Lletres Maresmenques, un acte en què donarem a conèixer les darreres novetats editorials de la nostra comarca en català del darrer any. Al llarg de la nit també es donaran a conèixer iniciatives interessants al voltant del món del llibre i l’editorial que han tingut lloc al Maresme recentment.

L’acte estarà conduït per la periodista Estel Batet i l’actor Ferran Camps i comptarà amb les actuacions d’Home Idea (circ) i MU/DA(dansa).

La I Nit de les Lletres Maresmenques tindrà lloc el divendres 15 d’abril a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Comas (Prat de la Riba, 110. Mataró) amb entrada gratuïta amb invitació. La invitació es pot demanar fins el mateix divendres 15 a les 10 del matí al correu [email protected]

En aquest enllaç podreu veure el vídeo de la presentació de la Nit.  I aquí en teniu unes quantes imatges de la presentació que es va fer a la premsa de l’acte: