Comencen les sessions de l’Arrelarreu contes als centres d’infantil i primària a Badalona

Actualitat

Durant els mes d’abril i maig els centres d’infantil i primària de la Pau i la Salut (Badalona) rebran els alumnes dels Instituts

El projecte d’aprenentatge-servei s’està ampliant a altres punts del Territori, és el cas d’Òmnium Gironès que enguany ha aconseguit implicar 9 instituts i a uns 100 alumnes.

Des de Badalona enguany treballem amb 3 instituts: Pau Casals, Ventura i Gassol de la Pau i el SI Badalona (la Salut). Aquests durant el mes d’abril i maig visitaran a centre d’infantil i primària: Joan Miró, Pau Picasso, Miguel Hernandez, Folch i Torres, Montigalà, joan Coret, Alexandre galí. Feliu Vegués i Josep Carner.

Posteriorment aniran a les Biblioteques de la seva zona: Biblioteca de Llefia- Xavier solo i Biblioteca de Lloreda.

Aquest projecte a més de tenir una funció comunitària com tenen molts del projectes d’aprenentatge servei, faciliten la motivació a l’aprenentatge i al respecte per la llengua catalana com a llengua vehicular dins i fora dels centres.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.