Últim cap de setmana de la temporada de Primavera 2022 a la Sala Trono: gaudeix del descompte d’Òmnium!

Actualitat

La Sala Trono de Tarragona tanca la temporada de Primavera aquest pròxim cap de setmana. Ho fa amb l’espectacle “Jordiet Contraataca!”, de la companyia valenciana Pot de Plom.

Aquest espectacle és una continuació de l’estil i alguns dels personatges del monòleg anterior de Pot de Plom Teatre, «Pànic al Centenari», representat des de finals del 1995 per tot arreu del País Valencià. En una hora i mitja d’actuació, el públic vorà a través del temps, bèsties radioactives, la humanitat sencera assetjada per «aliens» sanguinaris, bases espacials amb científics bojos, i fins i tot un Belem paramilitar. El fill conductor de totes les aventures serà Jordiet Llopis, el xiquet culpable de tot el que va passar en «Pànic al Centenari». L’objectiu és fer riure al personal amb l’estil de Pot de Plom Teatre.

Sessions:

  • Divendres, 27 de maig a les 20.30 h
  • Dissabte, 28 de maig, a les 20.30 h
  • Diumenge, 29 de maig, a les 18.30 h

És la darrera oportunitat abans de gaudir d’un bon espectacle humorístic abans que la sala descansi a l’estiu. Recordeu que els socis d’Òmnium teniu un descompte del 20% a l’hora de comprar les entrades amb el codi OMNIUM22TRONO. Trobareu les entrades a la pàgina web de la Sala Trono.