‘Un país normal’ a Calella i Pineda de Mar

Actualitat

Òmnium Cultural Montnegre va fer dissabte al matí una acció simultània a Calella i Pineda de Mar per donar a conèixer la campanya d’abast nacional ‘Un país normal’ que impulsa l’entitat per reivindicar el dret de decidir de Catalunya. Es van repartir cartells amb els diferents lemes de la campanya pels establiments dels principals eixos comercials de les dues poblacions.

Les poblacions altmaresmenques de Calella i Pineda de Mar han estat l’escenari de l’última acció que Òmnium Cultural Montnegre ha realitzat al territori en el marc de la campanya ‘Un país normal’, sumant-se així a l’encartellada multitudinària i massiva dels cartells que s’han editat per a reivindicar l’exercici democràtic del dret de decidir de Catalunya. Una desena de voluntaris de l’entitat van ser els encarregats de distribuir i penjar els cartells pels comerços dels principals eixos comercials de les dues poblacions. Es va realitzar dissabte al matí, obtenint una molt bona acceptació per part dels comerciants, a qui es va tenir l’oportunitat d’explicar l’objectiu de la campanya que Òmnium Cultural va posar en marxa el 27 d’octubre passat.
 
La campanya ‘Un país normal’ va arrencar amb l’estesa d’una gran pancarta al Gol Sud del Camp Nou al minut 17:14 del partit de lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. L’endemà es va dur a terme una bustiada de mig milió de fulls volants en una seixantena de municipis de Catalunya, i que al territori es va concentrar en diversos barris i urbanitzacions on es van repartir 9.000 fulletons amb els diversos lemes de la campanya. ‘És normal portar-te bé amb els teus veïns’, ‘És normal que en un país nou es redreci tot allò que no funciona’, ‘És normal que un país aprofiti tots els seus recursos per viure millor’, són els últims missatges que s’han afegit als lemes d’una campanya que es proposa arribar als sectors indecisos de la població i que no són contraris al lliure i democràtic exercici del dret de decidir.
 
Òmnium Cultural Montnegre ha vingut participant activament de totes les accions fetes fins al moment i per les quals ha comptat amb la inestimable col·laboració dels seus voluntaris. Així mateix, anima a totes aquells persones que vulguin col·laborar en les pròximes iniciatives a posar-se en contacte amb l’entitat enviant un correu electrònic a la direcció [email protected]. També ho podran fer personalment el pròxim 14 de desembre adreçant-se als responsables de la parada de venda de tions de Nadal que Òmnium Cultural Montnegre instal·larà durant el matí al carrer Sant Joan de Calella, a benefici de la Marató de TV3.