Vam ser amb els Castellers de Sabadell

Actualitat
Els Saballuts

Els castellers de Sabadell, coneguts com els Saballuts, van organitzar el divendres, 6 de juny, el Dia de l’Amic. Els vam voler acompanyar, ja que el diumenge, dia 8, els Saballuts partiparien en el projecte d’Òmnium Catalans Want to Vote, a la plaça de Sant Jaume a Barcelona.

Cada any, els Saballuts organitzen el Dia de l’Amic, que consisteix a convidar a amics i coneguts a un assaig i animar-los a sumar-se a la gran família castellera. Enguany, ens van convidar a ser-hi ja que justament dos dies després, els Saballuts participaven, conjuntament amb altres colles castelleres, al gran projecte d’Òmnium Catalans Want to Vote.

Vam poder parlar amb la presidenta dels Saballuts, Núria Benítez, i amb el cap de colla, Martí Rovira, i els vam poder agrair que s’hagin sumat a la iniciativa d’Òmnium.

Podeu veure fotografies de l’assaig aqui.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.