Ens veiem a la Festa Major de Sabadell 2019!

Actualitat
Per segon any consecutiu, Òmnium Sabadell participarà en la Festa Major de la ciutat: instal·larem una parada informativa a la Fira d’Artesania que es munta, com cada any, al carrer de la Indústria de Sabadell.

A la parada tindrem informació sobre les diverses activitats que tenim previst dur a terme durant el segon semestre d’enguany, i també material de les campanyes que Òmnium impulsa a nivell nacional. Per poder fer-ho, ens cal la vostra ajuda! Necessitem persones voluntàries que vingueu a cobrir els diferents torns durant els tres dies que tindrem la parada instal·lada: dissabte 7, diumenge 8 i dilluns 9 de setembre.

Si voleu donar-nos un cop de mà, només cal que ompliu aquest formulari.

A principis de setembre contactarem amb qui s’hagi apuntat per concretar-ne els detalls. També us confirmarem una trobada de voluntariat que segurament serà el dimecres 5 de setembre, a les 7 del vespre, a la seu d’Òmnium Sabadell (c. de la Salut, 151, baixos).

Moltes gràcies per col·laborar-hi!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.