Llibreries Obertes

Moltes gràcies a tothom!

El teu compromís amb la cultura ha estat fonamental per ajudar a 453 llibreries durant el confinament. Gràcies a tots vosaltres avui poden tornar a obrir les seves portes!

A Òmnium som més de 182.000 socis i sòcies compromesos amb la cultura del país.

Preguntes freqüents

En el moment en què la llibreria a la qual has donat suport pugui tornar a obrir. Hi ha llibreries que anunciaran, a través de les seves xxss, com posar-s’hi en contacte, per si és necessària la cita prèvia o per saber quan tindran la teva comanda a punt.

El sistema no registra la persona a qui se li ha regalat el llibre, només la persona que ha fet la compra, que sí que rebrà les comunicacions que fem respecte a això.

Pot ser que la llibreria no tingui en estoc el llibre que hagis demanat quan torni a obrir. En aquest cas, la llibreria l’ha de demanar a la distribuïdora i dir-te quan el podràs recollir.

Un cop hem tancat la campanya, ja no és possible canviar la llibreria on recollir la teva comanda.

Dependrà de la fase de desescalada en què ens trobem i de la llibreria on has demanat recollir la teva comanda. Posa’t en contacte amb la llibreria o estigues atent a les seves xxss, segur que informarà de com fer-ho

La llibreria no té les dades dels compradors, i per tant no s’hi pot posar en contacte. Posa’t en contacte tu amb la llibreria o estigues atent a les seves xxss, segur que informarà de com fer-ho

Pots fer comanda de llibres a través de Llibreries Obertes fins al dimecres 6 de maig a les 15 h