Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

El president d’Òmnium Cultural demana als ciutadans que, malgrat la contundència policial, vagin a votar. “Els col·legis són avui espais de dignitat”

"El Govern i el poble de Catalunya respondrà amb determinació aquest atac sense precedents”

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, adverteix que el Govern i el poble de Catalunya respondran de forma contundent la repressió i la violència policial. “El Govern i el poble de Catalunya respondrà amb total determinació a l’atac sense precedents a la nostra llibertat nacional. Que ningú en tingui cap dubte”, ha afirmat després de votar a l’I.E.S Escola Industrial de Sabadell. Cuixart ha pogut votar passades les 10:30 h del matí.

Cuixart ha condemnat les escenes de violència que ha protagonitzat aquest matí la policia espanyola i ha encoratjat els catalans a sortir a votar massivament: “Avui els col·legis electorals són espais de dignitat. Que tothom vagi a votar pacíficament però amb tot el coratge de la situació històrica en la qual estem”.

“Estem veient que l’Estat ha optat per la via no només repressiva sinó també violenta per impedir que els catalans votem. Avui s’ha acabat de treure la careta l’Estat repressor que no té cap mirament d’atacar”, ha lamentat.

Quan
01 octubre 2017

Territori/s


Compartir