Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

"Quina República?": Tercer cicle dels Dijous, Debat a L'H

Al llarg del mes de març se celebrarà el cicle de cloenda de les jornades Dijous Debat. Sota el lema "Quina República?" es preveuen tres sessions a diferents barris de la ciutat. Tots els actes començaran a les 19 h
El dijous 9 de març, l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, parlarà sobre "L'organització institucional", amb la participació d'una desena de representants de diferents entitats i formacions polítiques. La xerrada se celebrarà al Centre Catòlic (Rambla Just Oliveras, 34).

El dijous 16 de març serà el torn de "Els Serveis Públics", a càrrec de Joan Josep Nuet (Catalunya Sí que es Pot). L'acte també comptarà també amb la participació d'una desena de representants de diferents entitats i formacions polítiques. La xerrada se celebrarà al Centre Cultural Tecla Sala (Avinguda Josep Tarradellas, 44).

El dijous 23 de març se celebrarà la darrera sessió, en format taula rodona, on Xavier Domènech (En Comú Podem), Eulàlia Reguant (CUP) i Gabriel Rufián (ERC) parlaran sobre "La Ruptura Democràtica". L'acte se celebrarà a l'Auditori Centre Cultural Bellvitge (Plaça de la Cultura,1).

Consulta el programa aquí.
Quan
23 febrer 2017

Territori/s
Etiquetes
Hospitalet


Compartir