Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

T'animes a fer de voluntari/ària de l'Arrelarreu Contes?

Òmnium Gironès, amb la col·laboració del Centre de formació teatral El Galliner, engega la tercera edició del projecte Arrelarreu contes, on alumnes de secundària expliquen contes del seu país d’origen a la biblioteca i el centre educatiu més propers.
L'Arrelarreu Contes és un projecte d'Aprenentatge i Servei, desenvolupat amb èxit durant anys a Badalona, que treballa la llengua, la cohesió social, l’autoestima i té un retorn a la societat. L'objectiu per al curs 2016/17 és que hi participin tots els 13 centres d'educació secundària de Girona ciutat i de Salt. 
 
Per fer-ho possible NECESSITEM VOLUNTARIS/ÀRIES amb experiència en explicar contes i/o teatre per treballar amb els alumnes a l’aula en horari de matins (a concretar entre la disponibilitat dels voluntaris i la dels instituts).
 
Descripció del voluntariat: 
Un total de 4 sessions a l’aula de dues hores de durada cadascuna. 
 
Calendari:
L'activitat començarà a finals de desembre (presentació), al gener-febrer hi haurà el treball a l'aula i al febrer-març les sessions de contes en biblioteques públiques i centres de primària.
 
Tipologia de grups:
Els grups tenen una mitjana de 10 alumnes per aula i són dels cursos de 1r, 2n, 3r o 4t d'ESO.
 
Els voluntaris tindran el recolzament de l'equip tècnic d'Òmnium Gironès i El Galliner i el suport d'altres voluntaris pel que fa a la logística, sortides, etc.
 
Si hi estàs interessat/da pots enviar un correu-e amb les teves dades a girones@omnium.cat i ens posarem en contacte amb tu. El termini és el 30 de novembre. Si necessites més informació també pots contactar-nos i en parlem!
 
Quan
15 novembre 2017

Territori/s


Compartir