Ciutats medievals del Llenguadoc

Actualitat

Data de la funció amb descompte: dissabte 10 de setembre a les 21,00 hAnomaly OneCoreografiaJacopo GodaniMúsicaThom WillemsSafe as HousesCoreografiaPaul Lightfoot i Sol LeónMúsicaJohann Sebastian BachSigning OffCoreografiaPaul Lightfoot i Sol LeónMúsicaPhilip GlassUna vetllada amb el Nederlands Dans Theater I (NDT) és una invitació a compartir una de les expressions més sòlides de la dansa moderna. Els ballarins de l`NDT floten a l`aire, lleugers i elegants, amb moviments precisos i emocions devastadores. És la seva manera de mostrar una energia i una tècnica que els fa vulnerables i poderosos al mateix temps. Aquesta personalitat especial també es reflecteix en el programa format per tres coreografies signades per Jacobo Godani -col·laborador de William Forsythe-, Paul Lightfoot i Sol León. Safe as Houses, una de les peces que presentarà el tàndem creatiu format per Lightfoot i León, recorre a la intensitat de la música de Bach per expressar tant esperança com devoció. La segona coreografia de Lightfoot i León, Signing Off, és una proposta que juga amb la memòria, el temps i la seva transformació en quelcom tangible, en una textura que serveix de pont entre el passat i el desconegut. Preus: 6,25 / 12,50/ 16,75/ 23,00/ 34,75 / 47,50 / 63,75 / 84,50Els socis d`Òmnium Cultural gaudiran d`un 10% de descompte en l`adquisició de localitats de la representació del Nederlans Dans Theater I del dia 10 de setembre a les 21.00h. Les localitats amb descompte es poden adquirir únicament a les taquilles del Teatre, presentant el carnet de soci.

28 i 29 de gener


28 de gener

Ens trobarem al Passeig de Gràcia / Diagonal a les 07.30 hores. Sortirem en autocar, esmorzar en ruta (no inclòs), vers l’Alt Empordà seguint l’antiga via romana dita ‘Domitia’ fins arribar a la ciutat que va veure nèixer a Jaume I, Montpeller. Dinar. Actualment dita ciutat és un centre d’alta investigació i assistència mèdica. Però, la nostra mirada l’orientarem vers el Montpeller medieval. Que, tan lligat va estar a la nostra història.
Dita coneixent-se la farem de la mà del nostre cicerone local, tot visitant la Catedral, la Plaça de la Comedia, les petjades jueves, etc. També, anirem fins el nou barri d’ Antígona, per apreciar l’urbanisme més actual de Montpeller. Sopar i allotjament

29 de gener
Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora en vers el Vall l’Herault fins un dels enclavaments medievals més ben conservats del Llenguadoc: La Covertoirade, antic burg templari emmurallat. Visita del mateix.
Continuarem el nostre passeig medieval fins l’altra joia d’aquest matí: Saint Guilhem le Desert. Del mateix destacarem la seva imponent església romànica Visita. Dinar en ruta. A la tarda farem el camí de tornada.

Preu per persona: 270 €
Preu Òmnium: 256€

Més informació: www.clubcataladeviatges.com i carrer Indústria, 34 – 08025 Barcelona. Tel. 93 458 55 66 – Fax 93 458 73 31