Conveni de col·laboració d’ÒC i UOC

Actualitat

[17/03/2005] T`agrada escriure? Ets dels quees llegeixen fins la guia del telèfon? Aquest any tens tot un dissabte per disfrutar amb les lletres.Tot en un sol dia, només apte per a lletraaddictes. El 21 de maig, al Centre Cívic de Can Canyadó. Descarrega’t el document amb les bases i amb més informació, aquí.

(15/03/05) Redacció ÒC
La Universitat Oberta de Catalunya i Òmnium Cultural signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament per la difusió de la llengua catalana.
Considerant que les dues parts tenen interès comú pel foment, la difusió i el desenvolupament de la cultura catalana , es proposa amb aquest conveni formalitzar la col·laboració i la cooperació a nivell general i a escala global. El conveni preveu la possibilitat que els socis d’Òmnium Cultural tinguin accés en condicions especials a l’oferta formativa de l’@ateneu universitari. Les dues parts donaran difusió en les respectives entitats de les actuacions que s’inicien conjuntament així com l’intercanvi de publicacions relatives a la cultura catalana.
També es portarà a terme dins l’espai virtual LLetra de la UOC pàgines sobre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la Nit de Santa Llúcia.