Presentació del ‘Compromís lingüístic i cultural’

Actualitat

Compromís amb la llengua i la cultura catalanes que plantegen Òmnium Cultural, el Grup Català de Sociolingüística i Cercle XXI a les candidatures al Parlament de Catalunya. Clicant aquí podeu consultar una versió abreujada. L’acte de presentació del document s’ha fet el migdia del dilluns 27 d’octubre al Palau Dalmases, seu nacional d’Òmnium. A partir de la presentació pública del text, es farà arribar una còpia als líders dels cinc principals partits catalans i se’ls demanarà un posicionament al respecte. A partir de la setmana del 3 de novembre, una delegació de la Junta d’Òmnium visitarà els candidats de les formacions polítiques per intercanviar opinions sobre les demandes del document. El “Compromís lingüístic i cultural” tracta -entre d’altres- aspectes com ara la interculturalitat i la llengua, el reconeixement del plurilingüisme estatal, l’oficialitat del català a la Unió Europea i a les institucions internacionals.

Compromís amb la llengua i la cultura catalanes que plantegen Òmnium Cultural, el Grup Català de Sociolingüística i Cercle XXI a les candidatures al Parlament de Catalunya. Clicant aquí podeu consultar una versió abreujada.

L’acte de presentació del document s’ha fet el migdia del dilluns 27 d’octubre al Palau Dalmases, seu nacional d’Òmnium. A partir de la presentació pública del text, es farà arribar una còpia als líders dels cinc principals partits catalans i se’ls demanarà un posicionament al respecte. A partir de la setmana del 3 de novembre, una delegació de la Junta d’Òmnium visitarà els candidats de les formacions polítiques per intercanviar opinions sobre les demandes del document.

El "Compromís lingüístic i cultural" tracta -entre d’altres- aspectes com ara la interculturalitat i la llengua, el reconeixement del plurilingüisme estatal, l’oficialitat del català a la Unió Europea i a les institucions internacionals.

27/10/03