Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Sabadell

Notícies SabadellMés notícies »
Cada dijous, la Roda de la Pau a Sabadell
Us animem a sumar-vos a la Roda de la Pau, cada dijous, a tres quarts de 9 del vespre, a la plaça del Dr. Robert (Sabadell).
21 maig 2018
Sabadell
6a Trobada d'escriptors a Sabadell
Òmnium Sabadell ha organitzat per sisè any consecutiu, per Sant Jordi, la que ja és tradicional trobada amb escriptors de Sabadell que viuran, per primer cop, un Sant Jordi amb una obra publicada. Aquesta trobada és el tret de sortida de les activitats que fem al voltant de Sant Jordi.
18 abril 2018
Sabadell
Activitats d'Òmnium Sabadell per aquest Sant Jordi 2018
Com cada Sant Jordi, i amb molta il·lusió i ganes de compartir-ho amb tots vosaltres, des d'Òmnium Sabadell organitzem un seguit d'activitats perquè pugueu gaudir d'un dia de Sant Jordi ple de cultura, reivindicació i diversió!
17 abril 2018
Sabadell
La Nit de la Ciència 2018 a Sabadell
La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT) i l’Escola Superior de Disseny ESDI per presentar una visió més propera de la recerca i el coneixement que es genera a Sabadell. La principal finalitat és posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica.
02 abril 2018
Sabadell
Voluntariat per Sant Jordi 2018
Com cada any, Òmnium Sabadell serà present al carrer aquest Sant Jordi: a Sabadell, ens trobareu al passeig de la Plaça Major i a Cerdanyola del Vallès, gràcies a l'entusiasme del grup de socis i sòcies del nucli d'Òmnium en aquesta ciutat, per segon any consecutiu també tindrem parada informativa al carrer. A totes dues parades, hi trobareu roses i llibres, informació sobre les nostres activitats, i alguna sorpresa!
30 març 2018
Sabadell
Adreces dels presos polítics
Us fem arribar les noves adreces dels nostres presos polítics i del Govern a l'exili, i us encoratgem a escriure'ls cartes: en un moment com el que estan vivint, les vostres paraules seran no només una mostra de suport, sinó també d'escalf i afecte.
30 març 2018
Sabadell
El debat a la xarxa
@omnium
@cridademocracia