Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

90.821socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

90.821socis a tot el món

Saber-ne més

Sabadell

Notícies SabadellMés notícies »
Horari de Nadal de la seu d'Òmnium Sabadell
Horari d'atenció al públic durant les festes de Nadal i Cap d'any.
05 desembre 2017
Sabadell
Concentració a Brussel·les
L’ANC i Òmnium Cultural us convoquem a una gran manifestació al cor d’Europa, a Brusel·les, el dia 7 de desembre de 2017 per denunciar la manca de democràcia de l’Estat espanyol i reclamar l’alliberament dels presos polítics.
22 novembre 2017
Sabadell
El Gran recapte d'aliments 2017
El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
15 novembre 2017
Sabadell
El VOC arriba a Cerdanyola del Vallès i Sabadell
Aquest any podrem veure la mostra de curtmetratges a Sabadell (dies 20 i 21 de novembre) al Cinema Imperial, i també a Cerdanyola del Vallès (dia 24 de novembre) al MAC.
15 novembre 2017
Sabadell
Concurs fotografia CPNL
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa "I tu, jugues en català?". Enguany repeteix l'experiència del concurs fotogràfic però amb Instagram com a xarxa social de referència.
07 novembre 2017
Sabadell
Xarxes
En moments com els actuals, és important rebre en tot moment les convocatòries i crides que es fan des de les diverses entitats. Per això, aquí teniu una llista dels canals de comunicació de l'ANC, Òmnium i els CDR, tant a nivell nacional com local. Recordeu que, pel que fa a Telegram i Whatsapp, us heu de baixar primer l'aplicació als vostres mòbils.
05 novembre 2017
Sabadell
El debat a la xarxa
@omnium
@cridademocracia