Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

102.322socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

102.322socis a tot el món

Saber-ne més

Sabadell

Notícies SabadellMés notícies »
Jornades sobre la Catalunya Nord a Sabadell
Les jornades "La Catalunya Nord: passat i present", que vam organitzar els die 15,16 i 17 de març de 2018 van tenir una bona acollida per part del públic assistent, que va seguir amb molt d'interès les diferents conferències.
19 març 2018
Sabadell
Blog de microrelats en suport als presos polítics
En una de les seves cartes, Jordi Cuixart reclamava: "que la cultura ho inundi tot!" i així es diu la iniciativa que us presentem. Creiem, com també ho fan les persones que han posat en marxa aquesta proposta, bons amics de Jordi Cuixart, que la cultura, en aquest cas la literatura, pot ser una bona eina per lluitar contra la repressió.
08 març 2018
Sabadell
Mans manetes a Sabadell
"Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons" és una iniciativa de la Plataforma per la Llengua en col·laboració amb el Festival Barnasants. El projecte, que pren forma de disc, és un recull de cançons tradicionals i infantils de l'Alguer interpretades i modernitzades per un cor d'infants algueresos i músics d'arreu dels territoris de parla catalana.
06 març 2018
Sabadell
2018 Jornades sobre la Catalunya Nord a Sabadell
Després de les jornades sobre la Franja i l'Alguer que vam fer el 2016, ara us oferim la possibilitat de conèixer més a fons la nostra llengua i cultura a la Catalunya Nord. Perquè conèixer-nos vol dir estimar-nos.
05 març 2018
Sabadell
Taula Social d'Entitats de Sabadell
Arran de la proposta que la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell va fer arribar a diverses entitats de la ciutat, entre les quals Òmnium Sabadell, s'ha constituït a la nostra ciutat la Taula Social d'Entitats de Sabadell.
20 febrer 2018
Sabadell
Assemblea 2017 Òmnium Sabadell
El dissabte 10 de febrer de 2018 vam fer la nostra Assemblea general: vam presentar el Pla de treball i pressupost per al 2018, i vam renovar la presidència i part de la Junta, que a partir d'ara estarà encapçalada per a Teresa Mira.
12 febrer 2018
Sabadell
El debat a la xarxa
@omnium
@cridademocracia