Òmnium Baix Penedès renova la meitat dels càrrecs de la junta territorial

Actualitat

El Centre de Llorenç del Penedès va acollir aquest dijous 13 de gener l’Assemblea General d’Òmnium Baix Penedès, que se celebra anualment, i que va servir per renovar la meitat de la junta, i aprovar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per al 2022.

La presidenta va presentar la memòria d’activitats realitzades durant el 2021 amb mes d’una trentena d’actes i activitats. L’entitat fa un balanç molt positiu tenint en compte que durant aquest any passat encara han continuat les restriccions a causa de la pandèmia, i que han condicionat algunes activitats. 

Eleccions i canvis

Mireia Juanola, presidenta de la seu territorial, ha donat pas a les eleccions, que havien de permetre la renovació de diversos càrrecs de la junta, entre ells la vicepresidència i secretària. 

Amb un total de 21 vots emesos, 21 a favor, 0 en contra, i 0 abstencions, la meitat dels càrrecs de la junta han estat renovats i queden de la següent manera: 

Vicepresidència: Carme Romeu Romeu

Secretaria: Albert Llorens Comas

Vocal 4 (fins 2023): Ignasi Soler Seras

Vocal 5 (fins 2023): Joan Jané Figueras

Vocal 6: Alfons Vigo Caballero

Vocal 7: Jordi Basseda

Vocal 8: Joan Pérez Vinaixa

Vocal 9: Conxita Benito Giménez

Vocal 10: Montserrat Borrell

Un cop renovats el càrrecs, la presidenta i el tresorer han explicat el Pla de Treball i el Pressupost per al 2022 que també ha estat aprovat per l’àmplia majoria dels socis i sòcies assistents.