Carregant Esdeveniments

A tota veu a Mataró

Actes i activitats
18 d'abril de 2015, 18:30 - 19:30 h

Òmnium Mataró-Maresme organtiza per primera vegada l’A tota veu, una lectura pública de poesia en diferents llengües, utilitzant el català com a llengua de cohesió. Serà el 18 d’abril a la Plaça Santa Anna de Mataró. 

El proper dissabte 18 d’abril a la tarda celebrarem per primera vegada a Mataró l’”A tota veu“. Es tracta d’una lectura pública de poesia en diferents llengües, utilitzant el català com a llengua de cohesió. Concretament, es formen parelles de persones, en què una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent, que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. Entremig dels poemes s’intercalarà l’actuació d’un grup de música.Comptarem amb l’actuació musical de Bru Ferri Quintet, integrat per: 
Albert Domènech – Bateria

David Moyano – Contrabaix

Marc Capardón – Piano

Pablo Martín – Clarinet i saxo tenor

Bru Ferri – Veu 

DIA: dissabte 18 d’abril
HORA: 18:30
LLOC: Plaça Santa Anna de Mataró

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.