Carregant Esdeveniments

Acte central de ‘Catalans want to vote’ a la Sagrada Famíla

Actes i activitats
8 de juny de 2014, 11:00 - 13:00 h

L’acte central d’aquesta iniciativa tindrà lloc davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família de Barcelona (c. Marina), on des de les 11h hi haurà un escenari i una pantalla gegant que permetrà seguir l’actualitat de la jornada i actuació dels Castellers de la Sagrada Família i el grup Strombers.

El diumenge 8 de juny a les 12h s’alçaran castells de forma simultània en vuit capitals europees, desenes de poblacions catalanes i altres ciutats del món amb el missatge “Catalans want to vote”. Podeu consultar-ne el llistat aquí).

L’acte central d’aquesta iniciativa tindrà lloc davant de la Sagrada Família de Barcelona (c. Marina), on des de les 11h hi haurà un escenari i una pantalla gegant que permetrà seguir l’actualitat de la jornada i des d’on es farà la lectura del manifest en diverses llengües.

Conduït per Elisabet Carnicé (presentadora del programa Quarts de Nou de TVC), l’acte comptarà amb l’actuació dels Castellers de la Sagrada Família i amb la música del grup Strombers.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.