Carregant Esdeveniments

Aquest Sant Jordi 2017, lectura pública de “Josafat”

Actes i activitats
23 d'abril de 2017, 9:30 h

Us convidem a participar en la lectura pública de la novel·la Josafat,. de Prudenci Bertrana, que organitza el CNL Sabadell i que es farà el dia de Sant Jordi al vestíbul de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Aquest Sant Jordi, el Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell, amb la col·laboració d’Òmnium Sabadell, organitza la tradicional lectura pública que es fa a la nostra ciutat cada Sant Jordi. Enguany, es vol fer la lectura íntegra de l’obra Josafat, de Prudenci Bertrana, atès que el 2017 ha estat declarat Any Prudenci i Aurora Bertrana. Aquesta lectura, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es farà al vestíbul de l’Ajuntament, ja que enguany les parades, tant de llibreries com d’entitats, seran al passeig de la Plaça Major.

La lectura és oberta a totes les entitats i persones que hi vulguin participar, començarà a dos quarts de dotze del matí i acabarà a la una del migdia

Si hi voleu participar-hi, aquí teniu el formulari per apuntar-vos-hi (inscripció a la part final), i us farem arribar els textos. Teniu de temps fins el 19 d’abril.

Acte organitzat per:  

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.