Carregant Esdeveniments

Aquest Sant Jordi participa al A TOTA VEU a Mataró

Actes i activitats
22 d'abril de 2017, 16:30h - 18:30h

El proper dissabte 22 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda celebrarem a la  plaça Santa Anna de Mataró una nova edició del programa A tota veu

El proper dissabte 22 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda celebrarem a la plaça Santa Anna de Mataró una nova edició del programa A tota veu
 
Es tracta d’una lectura pública de poesia en diferents llengües, utilitzant el català com a llengua de cohesió i apropant-nos a una petita mostra de les més de 100 llengües que es parlen a Mataró. Concretament, es formen parelles de persones, una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent, que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català.
 
Com a novetat, enguany A TOTA VEU tindrà lloc en la programació especial de Sant Jordi d’M1tv i Mataró Ràdio amb algunes parelles llegint textos en directe el diumenge 23 d’abril.
 
Si vols participar pots fer-ho indicant la teva disponibilitat en aquest formulari.
 
Acte organitzat amb la col·laboració del CNL Mataró i l’AAVV Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.