Carregant Esdeveniments

Arriba la Flama del Canigó a Sant Joan Despí.

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 19:30 h

Un any més Sant Joan Despí celebrarà l’arribada de la Flama del Canigó, amb la participació de la ciutadania i de moltes entitats locals.

Un any més Sant Joan Despí celebrarà , el proper 23 de juny,  l’arribada de la Flama del Canigó, amb la participació de la ciutadania i de moltes entitats locals, entre elles Òmnium Cultural.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.


Font de les fotos: Flama i Sant Joan Despí.

Us anotem les  fites més importants  de la Flama de Sant Joan Despí d’enguany:
 


Us hi esperem!!!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.