Carregant Esdeveniments

Club de lectura: “L’edat dels homes”

Actes i activitats
20 d'abril de 2017, 18:00 h

Òmnium Baix Camp i Bravium Teatre celebrarem Sant Jordi conjuntament amb l’escriptor Hèctor Bofill.

Enguany, Òmnium Baix Camp i Bravium Teatre celebrarem Sant Jordi conjuntament amb l’escriptor Hèctor Bofill, que vindrà a Reus el dia 20 d’abril, a les 8 del vespre, al cafè de Bravium Teatre (carrer de la Presó, 13 43201 Reus) per comentar la seva darrera novel·la-assaig L’edat dels homes (Edicions 62).
 
Per venir-hi només cal que us hàgiu llegit la novel·la (http://www.grup62.cat/llibre-ledat-dels-homes-195649.html) i que tingueu ganes de parlar-ne. L’activitat és gratuïta i l’entrada, lliure. Podeu adquirir un exemplar d’aquesta obra a la Llibreria Gaudí, del carrer de la Galera, a Reus (vegeu-ne el blog: https://llibgaudi.wordpress.com/) amb un 10% de descompte dient només que sou membres (actuals o futurs) del Club de Lectura en Català que coorganitzen Òmnium Baix Camp i Bravium Teatre.
 
Pel que fa a l’autor (novel·lista, contista, assagista, articulista al diari El Punt Avui (on signa Hèctor López Bofill), poeta, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, nascut a Badalona el 1973 i resident a Altafulla) i a l’obra, vegeu-ne aquests enllaços:
 
 
 
 
 
La sessió, la conduirà  Biel Ferrer Puig, filòleg i professor de Llengua Catalana i Literatura a l’institut Josep Tapiró de Reus.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.