Carregant Esdeveniments

El VOC, la mostra d’audiovisual en català, torna a Rubí

Actes i activitats

Divendres 11 de febrer de 2022 a les 19.30 h

Premis VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts. Engloba tres categories, curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament.

A la vegada, és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània el mes de febrer de 2022.

Enguany la mostra VOC arribarà a Rubí el divendres 11 de febrer a les 19.30 h al Teatre Municipal La Sala (c. de Cervantes, 126) i es farà en sessió doble (3 h i 30 min).

L’entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament, ja que l’aforament és limitat.

Reservar entrada

 

La Mostra està dividida en dues sessions, que a Rubí es projectaran seguides, i a cada sessió s’hi mostraran 6 curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals (consultar el programa). A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

 

Més informació a voc.cat.